Investitorul inteligent – Graham Benjamin

Investitorul inteligent - Graham BenjaminEditura: CH Beck
Categoria: Afaceri
ISBN: 978-973-115-741-2
Anul aparitiei: 2010
Numarul de pagini: 656

Comanda acum

Manual complet de investitii in actiuni subevaluate

De departe, cea mai buna carte scrisa vreodata despre investitii. – Warren E. Buffett

Cel mai mare consultant de investitii al secolului al XX-lea, Benjamin Graham a indrumat si a inspirat oameni de pretutindeni. Conceptia lui Graham cu privire la investitiile bazate pe valoare” – care-i apara pe investitori de erorile grave si ii obisnuieste sa elaboreze strategii pe termen lung – a facut din Investitorul inteligent” biblia pietei bursiere inca de la prima ei aparitie, in 1949.
De-a lungul anilor, evolutia pietei a dovedit temeinicia strategiilor recomandate de Graham. Pastrand textul originar al lui Graham, editia de fata include un comentariu actualizat apartinand lui Jason Zweig, cunoscut jurnalist specializat in piete de capital, a carui perspectiva tine seama de realitatile pietei actuale, traseaza o paralela intre exemplele date de Graham si stirile senzationale referitoare la piata financiara actuala si ii ajuta pe cititori sa inteleaga mai bine modul in care trebuie aplicate principiile lui Graham.
Vitala si indispensabila, aceasta editie a Investitorului inteligent” este cea mai importanta carte pe care o veti citi vreodata cu privire la modul in care va puteti atinge obiectivele financiare.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>