Monthly Archives: iulie 2011

Intrebarea suprema – Fred Reichheld

Intrebarea suprema - Fred ReichheldEditura: Business Tech International Press
Categoria: Marketing / Publicitate
ISBN: 978-973-8495-60-9
Anul aparitiei: 2011
Numarul de pagini: 250

Comanda acum

Cercetarile recente arata clar ca profiturile substantiale din vanzari se fac atunci cand cumparatorii sunt multumiti.Ei te recomanda cu caldura si altora si,culmea,se dovedeste ca sunt mult mai convingatori decat toate campaniile tale de marketing si decat toate strategiile la care ai putea sa apelezi.Atat timp cat ei sunt convinsi de de loialitatea ta,iti devin aliati si te vor sustine pentru a-ti atinge obiectivul financiar.De cate ori un client se simte inselat,tratat necorespunzator,ignorat sau fortat el nu numai ca pleaca,ci si denigreaza reputatia firmei.Iar cand reputatia iti este distrusa,se slabeste si increderea clientilor existenti.Nu uita ca nemultumirea,dezamagirea si frustrarea se transmit mult mai repede si mai usor decat incantarea si satisfactia.

Aceasta carte descrie modul in care poti obtine o crestere financiara autentica prin dezvoltarea unei retele de clienti care sa-ti fie devotati si sa impartaseasca tuturor prietenilor su cunoscutilor parerea excelenta pe care o au despre serviciile sau produsele tale.Regula de aur dupa care se ghideaza cei care folosesc informatiile din aceasta carte este:Trateaza-i pe ceilalti asa cum ti-ai dori tu sa fii tratat.Sau:Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.

Companiile care au folosit in premiera noul sistem de loializare a clientilor au ajuns la un nivel cu mult superior competitorilor de pe piata.

In mintea lui Steve Jobs – Leander Kahney

In mintea lui Steve Jobs - Leander KahneyEditura: Meteor Press
Categoria: Management
ISBN: 978-973-728-522-5
Anul aparitiei: 2011
Numarul de pagini: 272

Comanda acum

Steve Jobs, geniul inovator, cel care a creat Apple Computer Inc. impreuna cu Steve Wozniak, si-a transformat trasaturile personalitatii intr-o filozofie de afaceri. Cartea aceasta va arata cum a reusit.

Intr-o cariera care se intinde pe patru decenii, Steve Jobs a revolutionat domeniile calculatoarelor, filmelor de animatie si muzicii. Unii il venereaza ca pe un zeu. Pe de alta parte, sunt legendare povestile despre teribilele lui accese de furie si, in general, despre comportamentul sau dificil.

In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultat elor lui incredibile. In pofida multor insuoiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Leander Kahney, autorul principal al site-ului Cult of Mac, a scris o carte unica, partial biografie, partial ghid de leadership, o carte incitanta, care se citeste pe nerasuflate.

Tehnologii si amenajari in piscicultura – Nicolae Gh. Turliu

Tehnologii si amenajari in piscicultura - Nicolae Gh. TurliuEditura: Stefan
Categoria: Agricultura
ISBN: 978-973-118-183-7
Anul aparitiei: 2010
Numarul de pagini: 344

Comanda acum

Din datele statistice se observa ca productia medie de peste la hectar de luciu de apa si pe total este increstere.

Problema e ca tara noastra este importatoare de peste, iar pestele autohton este foarte scump, fata de cel din Marea Baltica, Mediterana, oceane si chiar din Marea Indiei. Motivul principal este acela ca se platesc taxe foarte mari pe apa in care vietuiesc pestii, cand de fapt ar trebui sa fie gratuita; se plateste taxa pe valoarea adaugata, care ar putea fi zero sau 5% (din valoarea daugata), iar pretul motorinei nu este la nivelul tarilor din Uniunea Europeana. De asemenea, energia termica este scumpa, iar dobanzile pe care Ie platesc fermierii nu ar trebui sa fie mai mari de 5 % etc.

Pentru obtinerea de peste proaspat la un pret foarte mic, se poate lua legatura cu Statiunea Piscicola „Nucet”, din judetui Dambovita, care creste in policultura crap cu Polyodon spathula , nisetrul cu spatula sau pestele-lopata, un sturion filtrator, care nu se furajeaza, are sporul mediu anual ca si ceilaiti sturioni si dupa varsta de sapte ani produce icre tip caviar.

Autorul

Bani si succes prin relatii – Alfred J. Kremer

Bani si succes prin relatii - Alfred J. KremerEditura: Niculescu
Categoria: Afaceri
ISBN: 978-973-568-996-0
Anul aparitiei: 2005
Numarul de pagini: 160

Comanda acum

Despre colectia Utilitare-Profesie

Ce sa-ti mai spun eu despre vremurile pe care le traim. Stii si singur. Meserii noi, goana dupa banii, obsedati de succes, comunicarea si o latura de-a ei, negocierea, chestia cu marketigul si publicitatea, fara de care degeaba mai faci orice-ai face, angajari dupa criterii si cu metode care-ti par cel putin stranii, daca nu cumva de speriat. Ca sa nu mai punem la socoteala atitea concepte vehiculate, unele de-a dreptul revolutionare. Si, peste toate astea, internetul, revenind obsedant in orice discutie, in fapt tema in care sucomba pana si cea mai banala sueta. Iar tu, mic si pierdut in toate astea, stresat si aproape agresat de ele, nestiind de unde sa le mai apuci. Noroc – nu, nu cu Joe, desi, poate ca asa ar fi fost mai simplu – cu NICULESCU, vezi bine, si cartile lui.”
Culegeri utile in zilele noastre in activitatea profesionala, dar si in cea mai face omul dupa iesirea de la serviciu, cartile colectiei se constituie in mici „concentrate” tematice de actualitate, in masura sa aduca ceva mai multa lumina, cat sa deschida pofta unor aprofundari ulterioare, in cateva dintre directiile vietii trepidante de azi.

Intr-o structura clara, cu numeroase exemplificari, volumul prezinta cele mai moderne metode de stabilire atat a relatiilor de afaceri, cat si a celor din viata de zi cu zi, putandu-se constitui intr-o prima abordare in dobandirea succesului deplin.

Locuri de munca prin Internet – Richard Nelson Bolles

Locuri de munca prin Internet - Richard Nelson BollesEditura: Niculescu
Categoria: Resurse Umane / Cariera
ISBN: 978-973-568-388-1
Anul aparitiei: 2001
Numarul de pagini: 176

Comanda acum

Volumul, conceput ca un ghid extrem de util celor aflati in cautarea unui loc de munca prin Internet, prezinta:

oferte de serviciu;
banci de C.V.-uri;
site-uri diverse, dedicate consilierii profesionale si comunicarii.

Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) – Jeffrey Gitomer

Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) - Jeffrey GitomerEditura: Niculescu
Categoria: Marketing / Publicitate
ISBN: 978-973-568-109-7
Anul aparitiei: 2006
Numarul de pagini: 448

Comanda acum

IMPORTANT: AMBELE VOLUME SE VAND DOAR IMPREUNA, LA PRETUL AFISAT!

Cartea rosie a vanzarilor. Cum sa vinzi bine oricand
12,5 principii pentru a creste vanzarile (vol. 1)

SFATURI… SI JUMATATE!
„Sunteti agent de vanzari si stati prost cu timpul? Atat de prost, ca nu mai apucati sa cititi vreo carte, din care sa mai aflati una si alta din tainele meseriei? Cui i-o spuneti, lui Jeffrey Gitomer? La urma urmelor, bateti la o usa deschisa…”
Sfaturi si sugestii utile, dileme ce pareau fara iesire, insotite de indreptari pertinente, idei pe care sa vi le insusiti „tale quale” sau sa le treceti prin filtrul ratiunii, ACEASTA ,5 este ceea ce va ofera un bestseller mondial despre vanzari, o carte vanduta de la aparitie in peste 500 000 de exemplare si aflata sub semnatura lui Jeffrey Gitomer, un expert mondial al domeniului, printre clientii caruia se afla numai „lume buna”: COCA-COLA, CATERPILLAR, BMW, HILTON, TIME WARNER CABLE, METLIFE, IBM, NEW YORK POST, pentru a nu numi dintre sutele acestora decat pe cei mai „rasariti”, cam asa cum v-ati si dori sa ajungeti, in vanzari!

Cartea rosie a solutiilor in vanzari.
99,5 solutii practice care cresc vanzarile si aduc bani (vol. 2)

SOLUTII… SI JUMATATE!
Agentii de vanzari au nevoie de solutii, si anume cat mai repede! Asta a inteles de mult si Jeffrey Gitomer, cel cu a lui „Carte rosie a vanzarilor”, o autoritate mondial in domeniu, omul la care „fac coada” nume dintre cel mai rasunatoare din lumea afacerilor. Scrisa in inconfundabilul „stil Gitomer” (n-aveti decat sa va convingeti citindu-i amandoua cartile, dar nu numai pentru felul in care scrie, caci Jeffrey al nostru chiar are har de povestitor, ci, mai inainte de toate, pentru taria convingerilor si inspiratia solutiilor „in vanzari”), cartea lui va va prinde, oferindu-va 99 de raspunsuri-fulger … „si jumatate”, amuzante (va spuneam doar), insa realiste si, ceea ce-i cel mai important, aducatoare de profit.
Strategii de care poate ati mai auzit pana acum, dar pe care pur si simplu n-ati avut sansa sa le si puneti in practica, dar si o serie de tactici noi, care si-au dovedit cu prisosinta eficienta in vanzari, cele mai bune metode de a lasa un mesaj, a stabili o intalnire, a face o prezentare, a discuta cu clientii cusurgii sau de a obtine referinte, ACEASTA ,5 este ceea ce va ofera cel de-a doilea „concentrat gitomerian” asupra vanzarilor. Cu cele doua carti rosii ale vanzarilor in buzunarul de la spate, cat sa nu se stie ca v-ati format la „scoala lui Gitomer”, clientii va vor deveni victime sigure!

Publicitatea eficienta. Notiuni fundamentale – A.D. Farbey

Publicitatea eficienta. Notiuni fundamentale - A.D. FarbeyEditura: Niculescu
Categoria: Marketing / Publicitate
ISBN: 978-973-568-704-6
Anul aparitiei: 2005
Numarul de pagini: 224

Comanda acum

Instrument absolut indispensabil pentru orice firma aflata in cautarea succesului, publicitatea isi afla in lucrare o sursa de inspiratie pentru noii pionieri ai domeniului, lasand de o parte teoriile existente si urmarind sa-i inarmeze cu multa stiinta practica, in fapt esenta publicitatii.

Introducere in economie – Cristian Niculescu

Introducere in economie - Cristian NiculescuEditura: Niculescu
Categoria: Economie
ISBN: 978-973-748-147-4
Anul aparitiei: 2007
Numarul de pagini: 460

Comanda acum

Conceputa din dorinta de a oferi celor interesati (studenti, profesori, economisti, ingineri) un instrument util pentru intelegerea mecanismelor complexe care caracterizeaza economia de piata, lucrarea este structurata in doua parti, MICROECONOMIA si MACROECONOMIA, pe parcursul carora un numar important de scheme si tabele, sustinute de exemple elocvente, contribuie la intrelegerea si asimilarea notiunilor fundamentale de economie.

NEW ECONOMY @ INTERNET – Till Nassif

NEW ECONOMY @ INTERNET - Till NassifEditura: Niculescu
Categoria: Economie
ISBN: 978-973-568-992-8
Anul aparitiei: 2005
Numarul de pagini: 192

Comanda acum

Ce sa-ti mai spun eu despre vremurile pe care le traim. Stii si singur. Meserii noi, goana dupa banii, obsedati de succes, comunicarea si o latura de-a ei, negocierea, chestia cu marketigul si publicitatea, fara de care degeaba mai faci orice-ai face, angajari dupa criterii si cu metode care-ti par cel putin stranii, daca nu cumva de speriat. Ca sa nu mai punem la socoteala atitea concepte vehiculate, unele de-a dreptul revolutionare. Si, peste toate astea, internetul, revenind obsedant in orice discutie, in fapt tema in care sucomba pana si cea mai banala sueta. Iar tu, mic si pierdut in toate astea, stresat si aproape agresat de ele, nestiind de unde sa le mai apuci. Noroc – nu, nu cu Joe, desi, poate ca asa ar fi fost mai simplu – cu NICULESCU, vezi bine, si cartile lui.”
Culegeri utile in zilele noastre in activitatea profesionala, dar si in cea mai face omul dupa iesirea de la serviciu, cartile colectiei se constituie in mici „concentrate” tematice de actualitate, in masura sa aduca ceva mai multa lumina, cat sa deschida pofta unor aprofundari ulterioare, in cateva dintre directiile vietii trepidante de azi.

Dictionarul celor mai utilizati 1 000 de termeni
Presupunand noi cai de comunicare, New Economy isi are propriul limbaj, a carui cunoastere, in contextul evolutiilor rapide din economie si tehnica, este imperios necesara. Intr-un stil informal, volumul preda intelesul a peste 1 000 de termeni actuali vehiculati in spatiul virtual.

Liderul perfect. 5 metode pentru a te perfectiona in afaceri – Ken Jennings, John Wert

Liderul perfect. 5 metode pentru a te perfectiona in afaceri - Ken Jennings, John WertEditura: Niculescu
Categoria: Afaceri
ISBN: 978-973-568-995-2
Anul aparitiei: 2005
Numarul de pagini: 144

Comanda acum

Gazda a 5 principii pragmatice de conducere eficienta, volumul se arata, la prima vedere, un ghid complet al implementarii unei asemenea conduceri, dar, la o a doua, cea profunda, se dovedeste a fi o altfel de calauza, a evolutiei interioare pe care fiecare lider trebuie sa fie dispus s-o parcurga.

Pagina 1 din 3123